Marta Dúbravová – GASTRONOMICKÉ SLUŽBY,

APETITO – jedáleň, Banská Bystrica, Zvolenská cesta č. 25

 

J E D Á L N Y   L Í S T O K

13.- 17. máj 2013

 

 

Pondelok:

Alergén

 

 

0,35 l/50 g

1

Zemiaková  polievka, chlieb

 

75/65/190/120 g

1

Bravčové karé na mäsiarsky spôsob, ryža, šalát

A

110/50/190/120 g

1, 3, 7

Plnené kuracie prsia (praženica, hrášok, šunka), ryža, šalát

N

120/320/50 g

1, 3, 7

Štefánska fašírka, zemiaková kaša, uhorka

F

400 g

1, 3, 7

Špagety po cigánsky (šunka, syr, slanina, šampiňóny)

8

300/280/60 g

7

Varená brokolica so syrom a šunkou, zemiaky, zelenina

X

400 g

1, 3, 7, 8

Palacinky s nutelou, banánom a orechami, ovocie

1

200/70/100 g

1, 3, 7

Mäsový balíček – vyprážaný kur. rezeň – 2 ks,uhorka, pečivo

O

 

 

 

 

Utorok:

 

 

 

0,35 l/50 g

1, 3

Karfiolová  polievka s hráškom, chlieb

 

130/280/120 g

1, 3, 7

Vyprážaný kurací rezeň so syrom a šunkou,  zem. kaša, kompót

B

75/140/100/100/50 g

1

Detvianska nátura, ryža, zemiaky, uhorka

H

75/140/225 g

1, 3, 7

Morčacie mäso v šampiňónovej omáčke, cestovina

W

400/120 g                  

3, 7

Francúzske  zemiaky, šalát

2

75/140/190/120 g

6

Goody-foody mexické, ryža, šalát

X

400 g/1 ks

7

Ovocný šalát, jogurt

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená syrovo-šunková bageta so zeleninou – 2 ks

0

 

 

 

 

Streda:

 

 

 

0,35 l/50 g

1, 7

Goralská  polievka, chlieb

 

200/190/120 g

7

Pečené kura, ryža, šalát

C

350/120  g

1, 3, 7

Važecká pochúťka v zemiakovej placke, šalát

K

110/50/190/120 g

1, 7

Morčacie  prsia s broskyňou, ryža, šalát

T

400/120 g

1, 3, 7

Zapekané cestoviny (šunka, Niva, šampiňóny), šalát

3

350 g/1 ks

6

Grilované tofu na zeleninovom šaláte, pečivo

X

460 g

1, 3, 7

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom, ovocie

1

200/70/100 g

1, 3, 7

Mäsový balíček – vyprážaný bravč. rezeň – 2 ks,uhorka, peč.

O

 

 

 

 

Štvrtok:

 

 

 

0,35 l

1, 3

Drobková polievka s cestovinou

 

130/280/120 g

1, 3, 7

Zapekaný bravčový rezeň, zemiaky, šalát

D

75/140/225 g

1, 3, 7

Zámocký kurací paprikáš, maslové halušky

M

140/100/280/60 g

1, 4, 7

Rybie filé s citrónovou omáčkou, zemiaky, zelenina

V

375/100 g

1, 7

Fazuľový guláš s údeným mäsom, chlieb

6

150/190/120 g

3, 6

Pekingské sójové rezance so šampiňónmi, ryža, šalát, ovocie

X

400 g

1, 3, 7

Slivkové knedle s makom (strúhankou), ovocie

1

200/70/100 g

1, 3, 7

Mäsový balíček – vyprážaný kur. rezeň  v cest.– 2 ks,uhorka, peč.

O

 

 

 

 

Piatok:

 

 

 

0,35 l/50 g

1

Hŕstková polievka, chlieb

 

75/150/190 g

1

Maďarský guláš, knedľa

E

100/50/190/120 g

1, 7

Kuracie prsia s mozzarelou a suš. paradajkou, ryža, šalát

G

75/140/190/120 g

1, 7

Morčacie soté so šunkou a kukuricou, ryža, šalát

U

360 g/0,2 l

1, 3, 7

Bryndzové pirohy so slaninou, smotanou a pažítkou, zakysanka

4

150/280/50 g

1, 3, 7

Vyprážaný syrový špíz so šunkou, zemiaky, tatárska omáčka

X

360 g

1, 3, 7, 8

Parené buchty s orechami (kakaom), ovocie

1

200/70/100 g

1, 3, 7

Mäsový balíček – vyprážaný bravč. rezeň – 2 ks,uhorka, peč.

O

Alergény v potravinách: 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové zrná, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sézamové semená, 12. Oxid siričitý 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše

Zmena jedálneho lístka vyhradená.

Hodnota obeda:     3,00 €     

Vedúca jedálne:     Marta Dúbravová

Telefonické objednávanie obedov: 0908 515 168, 0911 931 638 – dohlasovanie v aktuálny deň do 9.00 h.